Werkgever

Upgrading zorgt ervoor dat het juiste talent op de juiste plek komt. Wij denken actief mee over het functieprofiel en geven eerlijke adviezen. Helder klantcontact en het opbouwen van langdurige relaties zijn onze drijfveren.

Ben jij op zoek naar een professional die goed past in jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op om het functie -en selectieprofiel te bespreken. Wij gaan dan vrijblijvend voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat. Hierbij gelooft Upgrading in ‘personal match’ tussen werkgever en kandidaat. Daarom is er tijdens het selectieproces veel aandacht voor de bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van de kandidaat.

Vervolgens stellen wij geselecteerde kandidaten aan jou voor. Hierbij stellen we kwaliteit boven massa en leveren wij kandidaten die optimaal kunnen presteren binnen jouw organisatie.
Tijdens het sollicitatieproces zijn wij nauw betrokken; wij werken op ‘no cure no pay’ basis.

Wij helpen je graag met de werving&selectie van talenten voor secretariële en ondersteunende profielen (op MBO+, HBO en WO werk- en denkniveau) voor vast of tijdelijk dienstverband. Daarnaast assisteren wij bij projecten en payrolling.

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een openstaande vacature?

Mail naar info@upgrading.nl of bel ons op 020-4710 222.

Contact
Kantoor Amsterdam
Molenpad 3-7
1016 GL Amsterdam
T +31 (0)20 4710 222
E info@upgrading.nl