Kandidaat

Jij bent de spil in de organisatie en de rots in de branding voor jouw werkgever. Maar is er binnen je huidige werkomgeving ook ruimte voor persoonlijke doelen en wensen?

Misschien zoek jij een baan waarin je meer kan leren. Heb jij behoefte aan meer afwisseling of ben je gewoon toe aan een nieuwe werkomgeving? Upgrading helpt je met je loopbaanoriëntatie en het vinden van een nieuwe uitdaging.


Bij Upgrading zijn wij altijd op zoek naar een persoonlijke match tussen kandidaat en werkgever.
Daarom bespreken wij jouw voorkeuren en ambities tijdens een uitgebreid intakegesprek. Tegelijkertijd proberen wij een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijkheid en in wat voor een werkomgeving jij het beste past. Wat vind jij een goede balans tussen werk- en privéleven? Waar word jij blij van op de werkvloer? Hoe belangrijk zijn collega’s voor jou?

Vervolgens bekijken wij welke organisaties en functies het beste bij jou passen en stellen wij de vacatures eerst aan jou voor, tenslotte besluiten wij gezamenlijk aan wie wij jouw profiel gaan presenteren. Hierbij zijn wij transparant in onze feedback en geven wij eerlijke adviezen. Tijdens het sollicitatietraject houden wij intensief contact; zo helpen wij jou met het voorbereiden van je gesprek en eventuele cases.

Wil je weten welke vacatures we nu open hebben staan? Kijk dan hier.

Laat je CV achter via inschrijven of neem contact met ons op.

Contact
Kantoor Amsterdam
Molenpad 3-7
1016 GL Amsterdam
T +31 (0)20 4710 222
E info@upgrading.nl